3 Rivers Producten/ F-Digital

F-Digital

Helpt mediabedrijven om op een effectieve manier te transformeren naar een toekomst-bestendig bedrijf.


De veranderingen in het Medialandschap zijn ingrijpend en continu. F-Digital helpt uw mediabedrijf om op een effectieve manier te transformeren naar een toekomst-bestendig bedrijf. Zodat uw organisatie als geheel in haar denken en handelen meebeweegt met de trends en ontwikkelingen in het medialandschap.

Graphic: Een veranderend medialandschap

3Rivers heeft diepgaande kennis van het medialandschap en heeft mediabedrijven intensief begeleid bij de aanpassing aan de veranderende marktomstandigheden. Kenmerkend aan onze aanpak is om samen met de medewerkers van uw organisatie de verandering vorm te geven en daarover regelmatig en helder te communiceren. Elk bedrijf is uniek en daar richten wij onze manier van werken op in. Denk daarbij aan het werken in kleine teams, het inrichten van samenwerkingsvormen of het buiten de staande organisatie ontwikkelen van nieuwe activiteiten.

3Rivers biedt een praktische oplossing om gestructureerd en organisatie-breed de noodzakelijke digitale transformatie van uw mediabedrijf te realiseren. Wij versterken dat door gebruik van concrete casussen en waar nodig het inzetten van ons uitgebreide (internationale) netwerk binnen de media.


Andere 3 Rivers producten: F-Scan | F-Program