Team / 3Rivers medewerkers

Machiel Lankhorst


Machiel Lankhorst (consultant; 1968) heeft een opleiding aan de Hogeschool voor Elektronica te Hilversum gevolgd. Na het succesvol afronden van deze studie in 1989, is hij gaan werken in de video facilitaire branche. Aanvankelijk in verschillende (technische) management functies, vanaf midden jaren 90, heeft hij zijn werkterrein verschoven richting projectmanagement en implementatie van nieuwe technologieën.

Vanaf 2003 is hij werkzaam als onafhankelijk consultant en projectmanager. Zijn expertise ligt op het vlak van het analyseren van bestaande werkprocessen en adviseren met betrekking tot de keuze voor nieuwe technieken en werkwijzen. Daarnaast begeleidt hij de implementatie van dergelijke verandertrajecten.

Zijn werkterrein strekt zich uit van traditionele broadcast omgevingen tot de steeds verdergaande convergentie met nieuwe media en nieuwe platformen. Hij heeft de afgelopen jaren een belangrijke rol gespeeld in de succesvolle realisatie van diverse toonaangevende projecten in zowel binnen- als buitenland. Sinds begin 2010 is Machiel verbonden aan 3Rivers als senior consultant.


Contactgegevens Machiel: