Team / 3Rivers medewerkers

Mark Ramakers


Mark Ramakers (associate partner; 1969) trad tijdens zijn studie econometrie in dienst bij Schiphol Management Services BV (nu Schiphol International) waar hij als consultant financieel advies gaf aan luchthavens wereldwijd. Hij was nauw betrokken bij de privatiseringsprocessen van de luchthavens van New York (USA) en Brisbane (AUS).

Na de beursgang van Endemol eind 1996 was hij verantwoordelijk voor een groot deel van de Europese acquisities van media (productie) bedrijven die samen het huidige Endemol vormen. Begin 2000 begeleide hij de beursgang van Endemol dochter Helkon Media AG (Munchen, GER) en trad daar aan als CFO.

Na drie jaar keerde hij weer terug naar NL als director bij ABN AMRO Private Equity. Van gedelegeerd commissaris namens ABN AMRO bij glasvezel leverancier Eurofiber nam hij de CFO positie aan en begeleidde hij de nationale uitbreiding van het glasvezelnetwerk om Eurofiber vervolgens 2 jaar later te verkopen aan Dik Wessels (huidige Reggefiber).

Van 2009 tot 2013 begeleidde hij als CFO John de Mol bij de uitbouw van Talpa Media. In 2014 leidde hij namens Dasym bij de reorganisatie van de in Los Angeles en London (Hammer) gebaseerde filmproducent Exclusive Media en het opstarten van het Center for Applied Games in Amsterdam.

Mark is sterk strategisch en financieel gedreven met een heldere no nonsense visie en praktische aanpak.


Contactgegevens Mark: