Team / 3Rivers medewerkers

Tanja Deuerling


(senior consultant; 1969) heeft 5 jaar gewerkt voor Pro Sieben Sat 1 in München. De eerste twee jaar was ze als eindredacteur verantwoordelijk voor de programma's van Kabel Eins. De 2 daaropvolgende jaren van de programma's van Sat.1, een van de grootste zenders in Duitsland.

In 2010 werd ze benoemd op de afdeling Strategy & Operations als hoofd van organisatie ontwikkeling. In deze functie was ze verantwoordelijk voor het opzetten en invoeren van nieuwe werkprocessen op de creatieve en productieafdelingen van de verschillende zenders van de ProSiebenSat1 groep.

Tanja is opgeleid aan de Friedrich-Universität Bamberg waar ze afstudeerde in Journalistiek, Duitse Literatuur en Kunstgeschiedenis. Naast haar werkzaamheden bij ProSiebenSat1 is ze werkzaam geweest als verslaggever, redacteur, docent, producer, hoofd- en eindredacteur. Deze werkzaamheden heeft ze uitgevoerd bij onder meer Brainpool, Endemol, Janus TV and Blue Eyes.

Vanaf 2011 is Tanja verbonden aan 3Rivers en werkzaam als consultant. Daarnaast geeft ze college aan de universiteit en werkt ze aan haar promotie (dr.). Tanja is een zeer ervaren TV professional met uitmuntende kennis van de Duitse TV markt. Ze geldt als een van de experts in de organisatie van creatieve processen bij televisiezenders.


Contactgegevens Tanja: